Nautika

Sigurnosna nautička oprema za sve vrste brodova

sigurnosna nautička oprema

Kada ste na vodi, bez obzira da li je u pitanju reka ili more, bezbednost treba da vam bude prioritet.

Pravi način da se obezbedite je da pre bilo kakve plovidbe nabavite kvalitetnu i pouzdanu sigurnosnu opremu koja je u skladu sa svetskih standardima. Prodavnica nautičke opreme Tehnonautika vam nudi širok izbor najrazličitije sigurnosne opreme za sve situacije. Sigurnosna nautička oprema u našoj prodavnici podrazumeva sve vrste pojasa, lampi, kanapa, tuba i mnogo toga drugog. U našem novom blogu ćemo vam ukratko predstaviti sve ove proizvode kako biste mogli lakše da napravite pravi izbor. Pogledajte šta sve imamo u našem web shopu.

Sigurnosni pojasevi

Sigurnosni pojasevi spadaju u osnovnu nautičku opremu bez koje se plovidba ne može ni zamisliti. Iz naše ponude bismo izdvojili jedinstvenu Pro Race jaknu koja pruža maksimalnu bezbednost u vodi uz neverovatan komfor. Kvalitetna plutajuća pena koju ovi pojasevi poseduju će vas održati na površini u svim situacijama. Ukoliko su vam potrebni nešto bazičniji modeli pojaseva za spasavanje, kod nas ćete pronaći odličnu ponudu. Pored toga, imamo i specijalne prsluke koji su dizajnirani za decu kako bi i vaši mališani bili bezbedni sve vreme.

Plutajuće uže i kanapi

Plutajuća užad i kanapi imaju mnoštvo primena u nautici. Koriste se u kombinaciji sa prslucima ili bovama kako ne biste odlutali predaleko od broda ili da biste obeležili neku konkretnu lokaciju. Prodavnica Tehnonautika u svojoj ponudi ima veliki izbor plutajućih kanapa napravljenih od najkvalitetnijeg najlona. Uobičajna dužina naših kanapa je 30 metara što je dovoljno za sve vaše potrebe na pučini. Međutim, ukoliko vam je potrebna određena dužina, nudimo i opciju kupovine po metru. Obezbedite vaše plovilo najkvalitetnijom nautičkom opremom u Beogradu.

Plutajuće tube, bove i lampe

U Tehnonautici možete pronaći i druge plutajuće objekte kao što su tube, bove i lampe. Tube za spašavanje su vrlo praktične i jednostavne za korišćenje. Dužine 130cm, ove tube su idealne za svaku vrstu prve pomoći na vodi. Naša ponuda uključuje i vrlo kvalitetne plutajuće bove sa držačima za ruke i kanapom kojim se vezuje za telo. Sa druge strane, plutajuće lampe su idealne za obeležavanje lokacija i snalaženje u uslovima loše vidljivosti.

sigurnosna nautička oprema

Set za prvu pomoć

Ne možete da krenete u bilo kakvu plovidbu bez seta za prvu pomoć jer nikad ne znate šta može da se dogodi. Morate da budete spremni na bilo kakvu situaciju. Set za prvu pomoć koju nudi Tehnonautika sadrži veliki broj kvalitetnih proizvoda za saniranje povreda i spašavanje života. Paket podrazumeva sterilnu gazu, flastere, zavoje, kao i razne rastvore i knjižicu prve pomoći punu raznih korisnih saveta.

Tehnonautika – Sigurnosna nautička oprema

Naravno, sve ovo je samo delić onoga što Tehnonautika ima da ponudi. Ukoliko vam je potrebna kvalitetna nautička oprema za vaše plovilo, mi smo pravi izbor za vas. Sve proizvode možete pogledati u našoj prodavnici na čak 280 kvadratnih metara na Keju Oslobođenja 23. Pored toga, kompletnu ponudu možete naći i u našem web shopu tako da je onlajn kupovina vrlo jednostavna i laka. Posetite nas i opremite vaš brod ili jedrilicu pre nego što počne nova sezona.

5 thoughts on “Sigurnosna nautička oprema za sve vrste brodova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *