Nautika

Onlajn kupovina nautičke opreme – Brzo i povoljno

onlajn kupovina nautičke opreme

Pronaći kvalitetne delove i opremu za vaše plovilo je ponekad vrlo komplikovan proces. Bez obzira da li tražite neki konkretan proizvod ili želite samo da vidite šta sve ima u ponudi, internet je pravo rešenje. Zahvaljujući sve većem broju onlajn prodavnica, sada možete da istražite željenu opremu, pogledate specifikacije vašeg proizvoda, i naručite sve što vam je potrebno. Kako bi vam onlajn kupovina nautičke opreme bila pouzdana i povoljna, Tehnonautika vam nudi bogat web shop preko koga možete naručiti najbolju nautičku opremu u Srbiji. Posetite naš vebsajt i opremite se na vreme. Neka vaša sledeća plovidba bude prava avantura.

Najkvalitetnija palubna oprema

Pre nego što se zaputite na bilo kakav put, morate da budete sigurni da je vaše plovilo dobro opremljeno kvalitetnim proizvodima. Onlajn kupovina nautičke opreme na sajtu Tehnonautike je vrlo jednostavna, tako da lako možete pronaći sve što želite.

Palubna oprema podrazumeva različite proizvode za kabinu, pramac, i ostale delove vašeg plovila. Nudimo vam izuzetno kvalitetne kabinske prozore, revizije, kao i luftere kako biste obezbedili adekvatan protok vazduha. Pored toga, tu su i sve vrste stolica, stolova i sedišta da unaprede komfor i funkcionalnost na palubi. Tehnonautika u svojoj ponudi ima i razne tipove merdevina koje su neizostavni deo nautičkog života. Isto se može reći i za vesla i čaklje koji su neophodni svakom moreplovcu.

Elektronika za plovila – Onlajn kupovina nautičke opreme

Veoma je bitno da imate pouzdanu i preciznu elektroniku na vašem brodu kako biste mogli da pratite njegove performanse i stanje. Kada je u pitanju onlajn kupovina nautičke opreme u Tehnonautici, naš web shop ima veliki izbor kvalitetnih instrumenata za sve vaše potrebe. Izaberite proizvode dva najpoznatija proizvođača nautičke opreme – VDO i TREM. Pored toga, kompanija Tehnonautika je krajem decembra 2017. godine postala zvanični distributer za Srbiju Boss Marine audio sistema. Samim tim, imate priliku da naručite onlajn neke od najmodernijih i najkvalitetnijih Boss proizvoda za vaše plovilo.

prodaja nautičke opreme

Bokobrani, bove i creva

Da biste zaštitili vašu jedrilicu ili brod prilikom pristajanja u luku, morate da imate kvalitetne bokobrane. U našem online šopu možete da naručite bokobrane različitih boja, oblika i materijala. Pored klasičnih modela, tu je i pramčani bokobran koji će pružiti zaštitu i prednjem delu broda. Tu su i pontonski odbojnici koje možete oblikovati u skladu sa vašim potrebama. Tehnonautika vam nudi i sve vrste bova tako da možete da obeležite lokaciju koju želite bez problema.

U našoj onlajn prodavnici ćete pronaći i širok izbor creva raznih dimenzija i tipova. Bilo da su vam potrebne vodovodne instalacije, creva za otpadne vode ili rezervni delovi – mi imamo sve.

Naravno, ovo je samo deo onoga što Tehnonautika ima da ponudi.

Onlajn kupovina nautičke opreme – Tehnonautika

Kada je u pitanju onlajn kupovina nautičke opreme, najsigurnija i najpovoljnija opcija vam je svakako web shop Tehnonautike. Naša ponuda se konstantno ažurira, dopunjuje i širi tako da možete pronaći sve što želite. Pored svakog proizvoda ćete pronaći njegovu cenu, kao i druge specifikacije koje su ključne prilikom odabira. Pronađite savršenu opremu za vas i vaše plovilo na jednostavan i brz način. Posetite naš vebsajt i spremite se za vašu sledeću avanturu.

5 thoughts on “Onlajn kupovina nautičke opreme – Brzo i povoljno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *