Nautika

Prodavnica nautičke opreme u Beogradu – Sve što vam je potrebno za sigurnu plovidbu i vrhunski doživljaj na vodi

prodavnica nautičke opreme u Beogradu Tehnonautika 1

Prodavnica nautičke opreme u Beogradu omogućiće vam da pronađete sve neophodne elemente koji su vam potrebni za plovljenje.

Sezona plovljenja je uveliko u jeku! Mnogi vlasnici brodova, jahti, jedrilica i drugih plovila otisnuli su se put reke ili mora uživajući u prijatnim letnjim danima. Međutim, ukoliko još niste započeli svoju avanturu na vodi, ne brinite, nije kasno. Da bi plovidba bila jedno od vaših najboljih iskustava, ona mora da bude prijatna i udobna, s jedne strane i, bezbedna, s druge strane. Upravo zato potrebno je da, pre same plovidbe, opremite svoje plovilo najkvalitetnijom i najpouzdanijom nautičkom opremom. Samo sa ovakvom opremom vaše plovljenje će biti maksimalni užitak.

Pronađite celokupnu opremu za plovljenje

Nevezano plovite li iz turističkih ili poslovnih pobuda, u svakom trenutku vaše plovilo mora da bude vrhunski opremljeno. Vodni saobraćaj se umnogome razlikuje od drumskog saobraćaja, stoga su funkcionalnost i namena nautičke opreme znatno drugačiji. Da biste svoje plovilo privezali za luku ili drugo mesto, morate imate kvalitetne vinčeve i bitve. Takođe, kako ne biste oštetili plovilo tokom prispeća u pristanište, obalni zid ili drugo plovilo, neophodan deo nautičke opreme su i bokobrani. Budući da se plovila većinu svog živtnog veka nalaze u vodi, creva za vodu i izduv predstavljaju elementarni deo svakog plovnog objekta.

prodavnica nautičke opreme u Beogradu Tehnonautika 2

Prodavnica nautičke opreme u Beogradu vam nudi sve ovo, ali i mnogo više od toga. Kako biste aktivno i u svakom trenutku pratili elektroniku svog plovila, morate imate adekvatne instrumente, ampermetre, brzinometre i druga brojila. Naravno, svaki plovni objekat zahteva i odgovarajući energetski pogon za vožnju, koji se razlikuje od plovila do plovila, u zavisnosti od dimenzija i svrhe. Električne instalacije, iako najkomplikovaniji, ujedno predstavljaju esencijalni i najosetljivi deo nautičke opreme. Govoreći o samoj plovidbi, da bi motor plovila funkcionisao kako treba, neophodno je redovna nabavka i menjanje ulja i svećica.

Verovatno ćete u nekom trenutku, naročito tokom zimskog perioda, hteti da izvučete svoje plovilo iz vode. Zato morate biti snabdeveni i opremom za izvlačenje čamaca, kao i odgovarajućim valjcima za prikolice.

Prodavnica nautičke opreme u Beogradu – Budite sigurni na vodi u bilo kojem trenutku

Bezbednost na vodi uvek je bila i biće prioritet, bez obzira kojom vrstom plovila se krećete. Prodavnica nautičke opreme u Beogradu u svojoj bogatoj ponudi ima i najkvalitetniju sigurnosnu nautičku opremu koja omogućava najbezbedniju plovidbu. Kako biste bez bilo kakvih poteškoća sigurno usidrili plovilo, morate nabaviti vrhunsku opremu za sidrenje. Pored sidra, koje je glavni element svakog sidrenja, pod ovom opremom se misli i na sidrenjak, vrtilicu, vitlo i slično. Kako biste savršeno mogli da se orijentišete na vodi, kao i da sigurno upravljate plovilom, posedovanje navigacionih uređaja je obavezno.

Sa mogućnošću i rizikom havarije i nevremena na vodi uvek morate računati, jer je ono nepredvidivo. Zato su sigurnosni pojasevi, kao i užad za spasavanje neophodna sigurnosna nautička oprema svakog plovila. Takođe, kanapi za plovila će vam pomoći da vas voda „ne odnese“, kao i da sigurno pričvrstite plovni objekat gde god želite. Jedan od najbitnijih elemenata bezbednog plovljenja jeste svetlosno obeležavanje plovila. Pomoću opreme za osvetljenje, moći ćete uspešno da se pozicionirate na vodi u odnosu na druga plovila, tako da će vaša noćna plovidba biti maksimalno sigurna.

prodavnica nautičke opreme u Beogradu Tehnonautika 3

Plutajuće tube, lampe i kolutovi za spasavanje imaju, maltene, najširu primenu u savremenoj nautici. Ne treba posebno isticati da uvek pri sebi, kao najvažniji deo nautičke opreme, treba imati i set za prvu pomoć jer nikada ne znate šta vas na vodi sve može zadesiti.

Opremite i ulepšajte palubu svog plovila

Pored plovidbene funkcionalnosti, estetika plovila igra veliku ulogu u modernom plovljenju. Naime, što su eksterijer plovila i njegova paluba estetski privlačniji, to će ono biti primećenije i mamiće radoznale poglede. Drugim rečima, svako će vam zavideti na načinu na koji ste plovilo ulepšali za novu sezonu. Upravo zato će i mnogi poželeti i da se provozaju sa vama, što laska svakom vlasniku plovila. Zato je neophdno imati i odgovarajuću palubnu opremu, kao deo nautičke opremljenosti. U udobnim i kvalitetnim sedištima, stolicama i stolovima možete se maksimalno opustiti i uživati sa porodicom i prijateljima.

Takođe, kako bi se, boraveći na plovilu, svi osećali prijatno morate imati i opremu za ventilaciju po poslednjim standardima. Protok vazduha u kabini možete regulisati na raznorazne načine. Stoga vam prodavnica nautičke opreme u Beogradu nudi najkvalitetnije prozore, revizije, luftere i prateće delove. Sve veći broj ljubitelja nautike na svojim plovilma koristi i solarne panele, koji predstavljaju jedan od najboljih izvora električne energije. Za komforno ukrcavanje na plovilo ili kretanje po samom plovilu „zadužene“ su merdevine i gazišta, čiji veliki značaj poznaje svaki ljubitelj nautike. Jedino će vam volani za plovila, od pouzdanih i renomiranih proizvođača, omogućiti udoban i stabilan hvat, kao i vrhunsko upravljanje.

prodavnica nautičke opreme u Beogradu Tehnonautika 4

Jednostavno, oprema za ulepšavanje plovila učiniće da vaš plovni objekat bude jedinstven i uočljiv, gde god se nalazi.

Tehnonautika – Prodavnica najkvalitetnije nautičke opreme u Beogradu

Ako želite da se vaše plovilo kreće bez bilo kakvih problema, onda je prodavnica nautičke opreme u BeograduTehnonautika – jedino pravo rešenje za vas! Sve gorenavedeno u tekstu predstavlja samo deo našeg bogatog asortimana proizvoda. Nudimo vam, po najpovoljnijim cenama u zemlji, apsolutno sve što vam treba za brod, jahtu, gliser, čamac i slično. Kod nas možete naći široku paletu proizvoda od svetski priznatih i poznatih proizvođača kao što su MOTUL, DENSO, OSCULATI, BOSS, LALIZAS, TECNOSEAL, TREM i slično.

Naša prodavnica prostire se na neverovatnih 280 metara kvadratnih na Keju Oslobođenja 23 u Zemunu. Tako da ne postoji mogućnost da nas „promašite“. Videli smo da je bez odgovarajuće opreme za plovila veoma rizično kretati na bilo koji plovidbeni put. Zato, celokupnu ponudu Tehnonautike možete pogledati u našoj jedinstvenoj web prodavnici, što znači da jednostavno kupovinu možete izvršiti i online putem. Isporuka na kućnu adresu kupca vrši se u najkraćem mogućem roku. Cilj nam je da, najkvalitetnijom uslugom i velikom ponudom nautičke opreme, zadovoljimo sve potrebe naših kupaca.

Jedino kod nas možete pronaći kompletna nautička rešenja koja spadaju u najinovativnija u nautičkoj industriji. Posetite Tehnonautiku ili nas odmah kontakirajte i opremite svoje plovilo na najbolji način.