Blog

Uređenje enterijera broda – Detalji za ulepšavanje kabine!

Uredjenje enterijera broda

Uređenje enterijera broda predstavlja jedan od najjednostavnijih načina za poboljšavanje ambijenta i ugodniji boravak na vašem plovilu.

Boravak na brodu je doživljaj koji predstavlja pravo uživanje. Bilo da se nađete na sopstvenom brodu ili ste gost prijateljima u toku plovidbe, sasvim sigurno ćete se ovog iskustva sećati dugi niz godina. Svako ko je barem jednom iskusio vetar u kosi dok plovilo prkosi talasima u jeku sezone, zna da se to ne može porediti ni sa čim. Ipak, za prijatnu plovidbu važno je da i enterijer kabine bude funkcionalan, ali i estetski upečatljiv. Kako se to postiže otkrivamo vam u narednim redovima.

Udobnost i elegantan dizajn enterijera mogu ići ruku pod ruku

Ukoliko želite da učinite vašu kabinu funkcionalnom za boravak, biće vam neophodan adekvatan nameštaj. Ovo podrazumeva udobna sedišta, stolice i stolove, kako bi putnici na vašem brodu mogli da se odmore i opuste.

Naravno, kada opremate kabinu neophodnim stvarima, važno je da postoji dobra ogranizacija. Kapacitet u kabini bi trebalo da bude maksimalno iskorišćen, a istovremeno komforan. Pre svega, neophodno je da postoje najosnovnije stvari, kao što su sedišta i stolice, a tek zatim možete se usmeriti i na dodavanje drugih komada nameštaja. Ukoliko kapacitet vašeg broda, jahte ili drugog plovnog objekta to dozvoljava, kabina može sadržati i krevete za spavanje, kuhinjske elemente i slično.

Kada birate nameštaj, postarajte se da, pored izgleda, on bude i udoban. Plovidbe najčešće traju od nekoliko časova do nekoliko dana. Prema tome, želite najveći komfor koji je moguće postići.

Uredjenje enterijera broda

Udobnost nameštaja ne mora nužno isključivati njegovu eleganciju i moderan izgled. Prodavnica nautičke opreme Tehnonautika u svojoj ponudi ima elegantna sedišta za kabinu broda, koja će se veoma lako uklopiti u svaki enterijer. Kvalitet izrade garantuje dugogodišnju upotrebu, bez vidljivih tragova korišćenja. Uz upotrebu ovakvih sedišta nećete morati da brinete o udobnosti plovidbe – ona će vam biti zagarantovana!

Uređenje enterijera broda podrazumeva i sitnice za ulepšavanje prostora

Osim krupnijih komada nameštaja, uređenje enterijera broda podrazumeva i upotrebu sitnica, koje će upotpuniti izgled i ulepšati ga.

Jedna takva sitnica može biti i zvono od poliranog mesinga. Ono će dati vašoj kabini tradicionalan, lukuszni estetski efekat, a može biti i veoma praktična napravica. Veoma lako ga možete montirati na zid, te služi i kao savršena zidna dekoracija, koja će ulepšati prazne prostore kabine. Pored zvona, možete okačiti omiljenu sliku u ramu sličnih tonova, koja će upotpuniti vašu dekoraciju kabine. U deo vašeg enterijera možete uključiti i nadgradni barometar, koji će se svojim izgledom uklopiti u celokupan ambijent kabine.

U toku plovidbe veoma je izvesno da će vam biti neophodna pauza i da ćete poželeti da se opustite uz šoljicu omiljene kafe ili čaja. Stoga, vaš prostor mogu ulepšati i šoljice za tople ili hladne napitke. Birajte šoljice od tvrde plastike ili melamina, koje se neće polomiti u slučaju vremenskih nepogoda na otvorenom moru ili reci.

Sitnice su savršen način da ulepšate prostorije kabine i svoj boravak u njoj. Upotrebite ih na pravi način, kako biste dobili najpotpuniji vizuelni efekat i najlepši prostor za relaksaciju i opuštanje u plovidbi.

Gde pronaći opremu za kabinu broda?

Prodavnica nautičke opreme u Beogradu, Tehnonautika, nudi vam najveći asortiman opreme za kabinu, ali i za palubu i druge delove vašeg plovnog objekta.

Uredjenje enterijera broda

Kod nas možete pronaći najkvalitetniju nautičku opremu, koja će vam biti neophodna za sigurnu, bezbednu i ugodnu plovidbu. Osim sitnica za dekorisanje kabine, kod nas možete pronaći i opremu za brodske i vanbrodske motore, kao i opremu za razne sportove na vodi. U širokom asortimanu Tehnonautike pronađite i kozmetiku za plovila, uz pomoć koje ćete redovno moći da održavate higijenu na plovilu.

Posetite nas ili pronađite sve neophodno putem našeg nautičkog online shop-a!