Nautika

Prodaja nautičke opreme – Sve za vaše plovilo

prodaja nautičke opreme

Bez obzira da li se profesionalno bavite plovidbom ili vam je nautika samo strast, neophodna vam je kvalitetna nautička oprema za održavanje i unapređivanje vašeg plovila. Kako biste mogli da pratite stanje elektronike na vašem brodu, morate da imate pouzdane instrumente i brojila. Redovna promena ulja i svećica je ključna za pravilno funkcionisanje motora, a creva za otpadne vode su esencijalni deo svakog plovila. To su samo neki od elemenata koje možete naći u Tehnonautici, kompaniji sa najvećom ponudom kada je u pitanju prodaja nautičke opreme. Šta još možete pronaći u našoj prodavnici i pod kojim uslovima, saznajte u našem novom blogu.

Prodaja nautičke opreme – Palubna oprema

Kako bi vaši trenuci na pučini bili pravi užitak, potrebna vam je kvalitetna palubna oprema. Prodaja nautičke opreme u Tehnonautici podrazumeva i ključne elemente kao što su:

  • Razne vrste prozora i luftera koji osiguravaju protok svežeg vazduha u potpalublju. Tu je i veliki broj ventilatora koji mogu biti u blower stilu, kao i moderni, solarni ventilatori.
  • Kvalitetne INOX merdevine koje mogu biti na preklapanje ili jednodelne. Prodaja nautičke opreme uključuje i merdevine za gumene čamce najkvalitetnijeg materijala.
  • Kako bi se osigurao komfor, tu su i razna sedišta i stolice, kao i sva dodatna oprema.
  • Kao i sva druga palubna oprema koja vam može zatrebati…

prodaja nautičke opreme

Elektronika – Kvalitetni instrumenti i sistemi

Tehnonautika vam nudi veliki izbor najkvalitetnijih Trem instrumenata za merenje nivoa goriva, broja obrtaja, temperature, pritiska, itd. Pored toga, tu su i izuzetni VDO instrumenti među kojima su i popularni multifunkcionalni uređaji koji u isto vreme pokazuju razne parametre. U okviru elektronike u našoj prodavnici možete pronaći i BOSS Marine audio sisteme tako da ćete imati zvuk najvišeg kvaliteta na vašem plovilu.

Bokobrani, bitve i bove

Da biste osigurali bezbedan i siguran dolazak u luku, potrebni su vam kvalitetni bokobrani. Oni čuvaju vaš plovni objekat prilikom pristajanja, da ne bi došlo do bilo kakvog oštećenja. Tehnonautika vam nudi širok izbor bokobrana najrazličitijih oblika i boja, tako da možete izabrati onaj koji vam savršeno odgovara. Pramčani bokobran vam obezbeđuje pramac, dok PVC pontonski odbojnici čuvaju strane broda. U ponudi imamo i veliki izbor prohromskih i plastičnih bitvi. Prodaja nautičke opreme podrazumeva i plutajuće bove koje imaju mnoštvo primena u nautici.

Creva i delovi – Tuševi, ispusti i čepovi

U tehnonautici možete pronaći i razne vrste creva, kao i neophodne delove za sve vaše vodovodne instalacije. Bilo da vam treba crevo za tuš, za pijuću ili otpadnu vodu, naša prodaja nautičke opreme obuhvata i to. Pronađite najkvalitetnije ispuste, čepove za ispuštanje vode, kao i ručice tuša u našoj prodavnici.

prodaja nautičke opreme

Ulja i denso svećice – Prodaja nautičke opreme

Redovna promena ulja i svećica je neophodna za pravilno funkcionisanje motora. Prodaja nautičke opreme na sajtu Tehnonautike podrazumeva i veliki izbor ulja najboljih svetskih proizvođača kao što su Quicksilver, Ravenol i Motul. Uz to, mi nudimo i ogroman izbor denso svećica po veoma povoljnim cenama.

Boje i antialgini

Isto tako, ako želite da personalizujete vaše plovilo i zaštitite ga od spoljašnjih uticaja, neophodne su vam kvalitetne boje i antialgini. Prodaja nautičke opreme u Tehnonautici nudi premaze za metalna i plovila od stakloplastike, kao i najkvalitetnije premaze za unutrašnjost broda. Antialgini u našoj ponudi će sprečiti taloženje neželjenog materijala sa donje strane vaše jedrilice.

Tehnonautika – Prodaja nautičke opreme

Sve ove proizvode, kao i mnoštvo druge opreme možete naručiti direktno na našem sajtu ili posetiti našu prodavnicu koja se nalazi na Keju Oslobođenja broj 23. U ovom prostoru od 280m2 možete pronaći svu neophodnu opremu koja će učiniti vaše plovidbe nezaboravnim.

6 thoughts on “Prodaja nautičke opreme – Sve za vaše plovilo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *