Nautika

Prodaja palubne opreme za sve vrste plovila

prodaja palubne opreme

Ukoliko planirate da se otisnete na pučinu sa vašim omiljenim plovilom, morate prvo adekvatno da ga opremite. To podrazumeva nabavku razne i raznovrsne nautičke opreme u skladu sa vašim potrebama. Osigurajte konstantan protok svežeg vazduha u kabini uz prozore i luftere. Učinite boravak na vašem brodu komfornijim uz stolice i stolove. Postavite merdevine na palubi zarad lakšeg kretanja. Naravno, to je samo deo onoga što prodaja palubne opreme može da vam ponudi. Tu su još i razni držači, nosači, gazišta, čepovi, ispusti, vesla, itd.

Tehnonautika je mesto na kojem možete pronaći svu neophodnu opremu za vaše brodove, jedrilice, jahte i ostala plovila. Na prostoru od čak 280m2 se nalazi ogroman broj proizvoda koji će oduševiti sve ljubitelje nautike.

Prozori, revizije, lufteri i delovi

U zavisnosti od potreba vaše kabine, protok vazduha možete rešiti na različite načine. Tehnonautika nudi veliki broj kabinskih prozora različitih dimenzija tako da možete da pratite situaciju na vodi iz sigurnosti svoje kabine. Tu su i razni revizioni otvori koji su otporni na sve vremenske uslove. To je veoma korisno ako se nađete usred oluje ili neke druge nepogode. Prodaja palubne opreme podrazumeva i veliki broj luftera koji će osigurati svež vazduh u svakom trenutku.

Sedišta, stolice i delovi

Kada je u pitanju opremanje kabine, stolice i sedišta su neizostavni deo ovog dela broda. Bez obzira da li tražite funkcionalno i stabilno sedište iz kojeg ćete moći da upravljate vašim plovilom ili vam je potrebna komforna stolica za kabinu, kod nas možete pronaći sve to. Prodaja palubne opreme u Tehnonautici uključuje i stolove specijalno dizajnirane za brodove i jedrilice. Naravno, uz to, imamo i sve neophodne delove za ove proizvode.

Merdevine, gazišta i delovi

Svaki ljubitelj nautike zna da su merdevine neizostavni deo opreme na svakom brodu. Bilo da ih koristite da se ukrcate na plovilo ili su vam potrebne za lakše kretanje po samom brodu, merdevine su od izuzetnog značaja. Tehnonautika vam nudi širok izbor najrazličitijih modela merdevina za sve vaše potrebe. Iz ponude bismo izdvojili merdevine od pouzdanog kanapa i kvalitetne plastike, kao i moderne INOX merdevine na rasklapanje. Takođe nudimo i sve tipove gazišta za bezbedne prelaske sa jednog na drugi nivo plovila.

prodaja palubne opreme

Vesla, čaklje i delovi

Bez obzira na koji pogon se vaše plovilo kreće, vesla su uvek neophodna kada se nalazite na pučini. Možete ih koristiti kao alternativni metod kretanja ili kombinovati sa gumenim čamcem. Tehnonautika u svojoj ponudi ima različita vesla, držače, rukohvate i mnogo toga drugog. Posetite nas i izaberite pravi model za vaše potrebe. Naravno, prodaja palubne opreme ne bi bila kompletna bez široke ponude izuzetno kvalitetnih čaklji. Svaki zaljubljenik u plovidbu će vam reći koliko čaklje mogu da budu korisne jer funkcionišu kao produžena ruka kapetana.

Prodaja palubne opreme u Tehnonautici

Naravno, ovo je samo deo onoga što možete pronaći u Tehnonautici. Naša prodavnica se nalazi na Keju Oslobođenja 23 i nudi vam ogroman izbor najkvalitetnije nautičke opreme za sva plovila. Isto tako, sve naše proizvode možete naručiti i onlajn putem našeg web shop-a.

4 thoughts on “Prodaja palubne opreme za sve vrste plovila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *