Blog

Dekoracija enterijera plovila

Dekoracija enterijera plovila

Dekoracija enterijera plovila je potpuno individualna stvar. Kabinu svog broda možete opremiti na način koji se vama najviše dopada, u skladu sa ličnim preferencijama, željama i mogućnosti. Ipak, postoje određene smernice za opremanje kabine i ulepšavanje enterijera koje bi svakako trebalo pratiti.

Prodavnica nautičke opreme Tehnonautika vam predstavlja nekoliko saveta kako bi dekoracija enterijera plovila izgledala mnogo bolje.

Dekoracija enterijera plovila podrazumeva mesto za opuštanje

Istinski hedonisti koji uživaju u plovidbi znaju koliko je važno da kabina broda poseduje adekvatno opremljeno mesto za opuštanje.

Višesatno plovljenje morem ili rekom može biti veoma zanimljivo iskustvo, ali ujedno mora biti i udobno. Osim odgovarajuće nautičke i plovidbene opreme, za potpuni komfor i uživanje neophodno je da vaša kabina poseduje sto i stolice za sedenje. Naravno, za potpuni užitak kabina se može opremiti i specijalno dizajniranim ležajevima, krevetima ili sofama.

Dekoracija enterijera plovila

U širokoj ponudi prodavnice nautičke opreme Tehnonautika možete pronaći najkvalitetnija sedišta za plovila. Kada su u pitanju sedišta za plovila, ona moraju biti izrađena od kvalitetnog materijala koji pruža potpunu udobnost, sa adekvatnom potporom za leđa i vrat. Ne zaboravite da ćete na vašem brodu provoditi mnogo vremena, naročito u letnjem periodu. Želite da dekoracija enterijera plovila bude kvalitetna, moderna i udobna.

Dekoracija enterijera plovila sitnim detaljima

Jedno od pitanja sa kojim se susreće veliki broj iskusnih nautičara jeste upravo pitanje “Kako opremiti kabinu broda“. Ukoliko i vas zanima odgovor na ovo pitanje, na pravom ste mestu. Kada je u pitanju enterijer plovila, uglavnom prvo pomislimo na udobna sedišta, mesto za opuštanje i posmatranje talasa ili čitanje magazina. Međutim, dekoracija enterijera plovila podrazumeva i ulepšavanje kabine broda određenim sitnicama.

Rasveta za brod je odličan način da unesete unikatne detalje u enterijer vašeg broda. Ambijent vaše kabine može se potpuno promeniti upotrebom različitih vrsta svetala unutar plovila. U savremeno doba postoje različite vrste rasvete – od klasičnih, preko halogenih do LED svetiljki. Svaka na svoj način može oplemeniti vašu kabinu. LED svetiljke daju svetlost koja izgleda najprirodnije, odnosno najpribližnije dnevnoj svetlosti. Ukoliko ste ljubitelj prirodnog osvetljenja, odlučite se za LED svetla.

Zidna dekoracija plovila može podrazumevati i lampice određene veličine, ali i druge stvari. Na zidove kabine mogu se postaviti različite umetničke slike, koje će dodatno ulepšati vaš prostor i učiniti ga prijatnijim za provođenje vremena.

Dekoracija plovila sitnim detaljima podrazumeva i setove za ručavanje. U ponudi Tehnonautike možete pronaći set za ručavanje sa interesantnim detaljima u mornarskim bojama. Ovaj set sadrži kvalitetne tanjire, činije i šoljice za kafu ili čaj. Osim što će uneti dozu elegancije u vaš enterijer plovila, on je izuzetno praktičan za duge plovidbe otvorenim morem.

Održavanje enterijera plovila

Moderno opremljena kabina podrazumeva i određenu organizaciju, ali i redovno održavanje higijene unutar plovila. Ukoliko provodite mnogo vremena na svom brodu ili drugoj vrsti plovila, neophodno je da posvetite određeno vreme i održavanju higijene.

Dekorisanje enterijera je svakako najzanimljiviji deo, međutim redovno čićenje i spremanje se nikako ne sme zapostaviti. Uredna kabina, koja je dobro organizovana znatno će smanjiti vreme čišćenja. Samim tim, smanjuju se i troškovi održavanja higijene na brodu.

Kao što redovno održavate spoljašnjost vašeg broda farbanjem, poliranjem i korišćenjem antialgina, tako se mora održavati i unutrašnjost broda.

Dekoracija enterijera plovila

Kozmetiku za čišćenje i održavanje higijene plovila možete pronaći u našem širokom asortimanu. Jedan od takvih proizvoda je i Via Cleaner, koji će učiniti da mrlje sa bilo kojih površina nestanu u tren oka. Kozmetika za čišćenje unutrašnjosti broda se umnogome razlikuje od uobičajene kozmetike za čišćenje domaćinstava. Zato je uvek treba nabavljati i kupovati od proverenih izvora. U prodavnici nautičke opreme Tehnonautika možete pronaći najkvalitetniju kozmetiku koja će učiniti čišćenje broda daleko efektivnijim i lakšim postupkom.

Učinite svoju plovidbu udobnom i komfornom – dekorišite kabinu broda prema sopstvenim preferencijama uz Tehnonautiku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *