Blog

Liqui Moly motorno ulje za vaše plovilo

Liqui Moly motorno ulje

Liqui Moly motorno ulje neizostavno je za pravilno funkcionisanje i sigurnu plovidbu vašeg broda, glisera ili drugog plovnog objekta.

Motorna ulja, kako za brodske motore tako i za vanbrodske, su neophodna za rad motora bez ikakvih problema. Bez ove vrste ulja nikako ne bi trebalo isplovljavati.

Svaki iskusan nautičar koji poseduje svoj brod reći će vam isto. Ne postoji bolji osećaj od glatke plovidbe bez komplikacija. Kada motor vašeg plovila funkcioniše u savršenom redu, plovidba postaje pravo uživanje. Ako to nije slučaj, plovidba se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Loše održavanje plovnog objekta i nedovoljno menjanje ulja može dovesti do problema sa funkcionisanjem motora. Kako se to ne bi dogodili, preporučujemo vam Liqui Moly motorno ulje.

Na motornom ulju za brodske ili vanbrodske motore nikako ne bi trebalo štedeti. Uvek birajte kvalitet iznad cene jer je upravo motor “srce“ vašeg broda. Želite da se postarate da on radi bez problema, za udobnu i nezaboravnu plovidbu!

Liqui Moly motorna ulja postaraće se za očuvanje pravilnog rada vašeg brodskog motora, te će vam pružiti mir i spokoj prilikom plovidbe.

Zbog čega su motorna ulja za brodske i vanbrodske motore važna?

Ulja za vanbrodske motore i brodske motore su srž vašeg plovila.

Osnovna uloga motornog ulja jeste podmazivanje pokretnih delova motora, čime se smanjuje njihovo trenje i potrošnja.

Isto tako, još jedna ali ne manje važna uloga jeste održavanje čistoće motora. Čistoća motora znači njegov nesmetan rad i funkcionisanje. Osim toga, većina ulja za motore broda sprečiće pojavu korozije, koja itekako može uticati na rad motora. Ulje za motore broda uklanja i toplotu koja dolazi do sistema broda.

Liqui Moly motorno ulje

 

Motorna ulja su neizostavan deo nautičke opreme, jer su ključna za njegovo pravilno funkcionisanje. Osim što će omogućiti da se otisnete na bilo koju destinaciju poželite, motorno ulje produžiće radni vek motora vašeg broda.

Trebalo bi napomenuti da ova vrsta ulja nikako nije ista kao ulja namenjena za rad motora automobila ili drugih vozila drumskog saobraćaja. Iz tog razloga nikako ne smete koristiti obično motorno ulje za održavanje rada motora vašeg plovila. Time mu možete naneti nepopravljivu štetu!

Zašto se odlučiti za Liqui Moly motorno ulje?

Ukoliko tražite visoko kvalitetno motorno ulje za vaše plovilo, na pravom ste mestu. Prodavnica nautičke opreme Tehnonautika u Beogradu u svojoj ponudi ima Liqui Moly motorno ulje.

Liqui Moly ulje za motore je najbolji izbor za vas. Ovo motorno ulje visokih performansi sa niskim trenjem je zasnovano na sintetičkoj tehnologiji sa savremenom tehnologjiom aditiva.

Ono što je posebna pogodnost korišćenja ovog ulja jeste da je ono specijalno razvijeno za pomorsku upotrebu. Namenjeno je svim benzinskim i dizel motorima u pomorskom sektoru. Naročito je pogodan za motore brodova sa visokim opterećenjem.

Liqui Moly motorno ulje zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih motora i nautičara. Ono pruža vašem motoru odličnu zaštitu od rđe (korozije) i habanja, ali mu obezbeđuje i maksimalnu čistoću. Uz pomoć ovog ulja, vaš brod iskoristiće svoj maksimalni potencijal za neverovatno iskustvo plovidbe otvorenim morem!

Važno je napomenuti da je Liqui Moly ulje testirano za upotrebu sa katalizatorima i turbopunjačima, te da zadovoljava zahteve vodećih proizvođača brodskih motora.

Ono što se nikako ne sme zaboraviti jeste poštovanje specifikacije i uputstva proizvođača čamca ili drugog plovnog objekta. Najbolja efikasnost postiže se korišćenjem proizvoda bez mešanja.

Liqui Moly motorno ulje i drugu nautičku opremu pronađite u našoj prodavnici

Kao što smo ranije i naglasili, Liqui Moly ulje i druge proizvode ovog brenda možete pronaći u prodavnici Tehnonautika u glavnom gradu naše države. Osim toga, ovo ulje možete kupiti i putem naše online prodavnice.

Prodavnica Tehnonautika u svom asortimanu poseduje svu neophodnu nautičku opremu za savršen užitak u plovidbi otvorenim morem ili rekom.

Liqui Moly motorno ulje

Nudimo vam mnoštvo kvalitetne sigurnosne opreme za plovidbu, kao što su plutajuća užad ili kanapi, sigurnosni pojasevi ili prsluci i setovi za prvu pomoć. Bez sigurnosne opreme nikako ne bi trebalo isplovljavati. Zato uvek birajte kvalitet!

Tehnonautika – Pronađite sve neophodno za udobnu plovidbu na jednom mestu!

3 thoughts on “Liqui Moly motorno ulje za vaše plovilo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *