Blog

Slavine za brod – Gde pronaći najkvalitetnije sanitarije?

Slavine za brod

Slavine za brod esencijalni su deo sanitarija koje bi se trebalo naći na svakom plovilu, zarad održavanja higijene dok traje plovidba.

Plovidba otvorenim vodama, kao što su reke ili mora, zaista je jedinstveno iskustvo koje sa sobom nosi određenu čar. Svi koji su barem jednom iskusili vetar u kosi na palubi broda znaju da je to iskustvo koje se pamti dugo. Ipak, svi ljubitelji nautike i draži koju nosi plovidba svesni su i činjenice da je dugotrajni boravak na vodi, na brodu, nemoguć bez postojanja adekvatne opreme, ali i redovnog održavanja svih unutrašnjih sistema jednog plovila. Prema tome, kako bi užitak na vodi bio potpun, neophodno je da vaše plovilo poseduje redovno održavan vodovodni sistem, kao i sanitarije. Među najvažnijim sanitarijama jednog broda svakako su i slavine.

Na šta bi trebalo da obratite pažnju kada kupujete delove za vodovod i sanitarije za vaše plovilo, a između ostalog i slavine za brod, otkriva vam prodavnica nautičke opreme u Beogradu, Tehnonautika.

Slavine za brod – O čemu voditi računa prilikom kupovine?

Kada kupujete određeni deo za vaše plovilo, bilo da se radi o sanitarijama ili opremi za brodske ili vanbrodske motore, uvek bi trebalo voditi računa da kupujete od proverenih proizvođača. Kupovinom od isključivo renomiranih proizvođača, iz proverenih prodavnica, kao što je Tehnonautika, jedino ste potpuno sigurni i bezbedni da vas određeni deo plovila neće izneveriti.

Pravilno funkcionisanje svih sistema na jednom plovilu, bez obzira da li se radi o motoru, elektronici ili nečem drugom je od krucijalne važnosti za sigurnu plovidbu. Složićete se sa nama – sigurna i bezbedna plovidba uvek mora biti prioritet.

Kao što na plovidbu ne biste kretali bez celokupne opreme – sigurnosne, nautičke, plovidbene i palubne – tako ne biste kretali na dužu ili kraću plovidbu bez provere svih delova. Tako, pre nego što kupite određeni deo vodovoda ili sanitarija za brod, vodite računa da kupujete od sigurnih proizvođača.

Slavine za brod

Nakon toga, važno je da odaberete kvalitetan proizvod. Slavine za brod od hromiranog mesinga služiće svojoj svrsi dugi niz godina. Uvek birajte slavine od ovog materijala, za razliku od nekih drugih, manje kvalitetnih.

Ukoliko je vaš budžet manji, slavine od hromiranog mesinga takođe su pun pogodak. Po veoma pristupačnoj ceni dobićete slavinu za brod izuzetnog kvaliteta, koja će se na vašem brodu koristiti dugo godina.

Koje vrste slavina za brod možete kupiti?

Na tržištu postoji više vrsta slavina za brod. Prilikom kupovine može vam biti teško snaći se u “moru“ slavina koje liče jedna na drugu, ali se montiraju na različite načine.

U širokom asortimanu Tehnonautike možete pronaći slavine od hromiranog mesinga sa okretnim nosačem za hladnu vodu. Ukoliko želite minimalistički izgled, a u isto vreme “tradicionalniju“ slavinu za vaš brod, onda je ova slavina savršeno rešenje za vas. Elegantan izgled uklopiće se u gotovo svaki enterijer plovila.

Kod nas možete pronaći i drugi tip slavina od hromiranog mesinga. Ova slavina može se montirati u unutrašnjosti sudopere, kako bi površina bila potpuno slobodna. Važno je naglasiti da ova slavina ima funkciju tople i hladne vode.

Treći tip slavina od hromiranog mesinga u našoj ponudi je i rotirajuća i obarajuća slavina. Ima funkciju tople i hladne vode.

Sve tri vrste slavina koriste priključak za crevo 3/8.

Gde pronaći najkvalitetnije sanitarije za plovila?

U prodavnici Tehnonautika u Beogradu možete pronaći sve što vam je potrebno za potpuno opremanje kupatila na vašem brodu. Sanitarije koje se nalaze u našoj ponudi su izuzetno visokog kvaliteta, te će vas uspešno služiti dugi niz godina.

Slavine za brod

Osim toga, kod nas možete pronaći i creva za vodu, bojlere, kao i ostale delove vodovodnog sistema jednog plovila.

Nudimo vam i veliki izbor ostale nautičke opreme, kao što je sigurnosno-zaštitna oprema ili palubna oprema za vaše plovno sredstvo.

Posetite naš web shop ili našu lokaciju maloprodajnog objekta u Beogradu. Pronađite sve što vam je potrebno za lagodnu i bezbednu plovidbu! Čekamo vas!