Blog

Boss Marine audio sistemi za plovila

BOSS MARINE audio sistemi za plovila

BOSS MARINE audio sistemi za plovila predstavljaju vrhunske zvučnike, koji će pretvoriti svaku plovidbu u nezaboravno iskustvo.

Zvučnici koji se koriste na plovilima predstavljaju jedan od najvažnijih delova audio sistema na svakom plovnom objektu. Kako bi vaše isplovljavanje i otiskivanje morem ili rekom bilo potpuno, nikako ne smete zaboraviti na zvučnike.

Letnje temperature, vreli dani i lepo vreme pozivaju nas na bavljenje aktivnostima na vodi. Dok se neki vlasnici čamaca, brodova i drugih plovila odlučuju za pecanje na vodi, drugi biraju opuštenu plovidbu i uživanje u netaknutoj prirodi. Sa druge strane, dolaskom lepih dana, sportovi na vodi predstavljaju pravu atrakciju. Kajakaštvo, skijanje na vodi ili stojeće veslanje uz pomoć SUP daski samo su neki od najpopularnijih vodenih sportova, kako u našoj državi, tako i šire.

Bez obzira na to koja je vaša omiljena vodena aktivnost, plovidba praktično uvek predstavlja iskustvo koje ćete pamtiti dugi niz godina. Kako bi to uživane postalo potpuno i podiglo se na viši nivo, biće vam neophodni zvučnici, putem kojih ćete reprodukovati svoju omiljenu muzičku plejlistu.

Naravno, uvek bi trebalo voditi računa o tome da je vaš audio sistem na plovilu dobro instaliran, montiran i povezan, jer jedino na taj način imate poptuni uvid u stanje i ispravnost zvučnika. Isto tako, važno je da birate kvalitetne audio sisteme, koji će vas služiti dugi niz godina. Zbog čega su BOSS MARINE audio sistemi za plovila najbolje rešenje za vas, otkriva vam prodavnica nautičke opreme u Beogradu, Tehnonautika.

O čemu voditi računa prilikom kupovine audio sistema za vaše plovilo?

Kada krenete da razmišljate o kupovini novog audio sistema za plovilo, morate znati o čemu bi trebalo voditi računa. Pre svega, vaš novi zvučnik mora biti u stanju da zadovolji vaše potrebe i zahteva.

Zvučnici moraju biti dovoljno jaki i glasni, kako biste mogli da iskoristite njihov pun potencijal. Uzmite u obzir da reprodukovanje muzike i zvuka na otvorenoj vodenoj površini nije isto kao da to činite u zatvorenom prostoru, kao što je automobil. U zatvorenom prostoru, zvuk ima sposobnost odjeka, dok na brodovima, jahtama, jedrilicama to i nije slučaj. Radi se tome da zvuk veoma lako može da “pobegne“. U prevodu, to znači da audio sistemi za plovila moraju predstavljati prave “moćne mašine“ koje će reprodukovati dovoljno jasan i glasan zvuk.

BOSS MARINE audio sistemi za plovila

Zatim, trebalo bi uzeti u obzir i način na koji ćete slušati muziku na vašem plovilu. I od ovog faktora može zavisiti izbor vašeg sledećeg stereo sistema. Naša iskustva govore nam da su upravo BOSS MARINE audio sistemi za plovila najbolji izbor za najveći broj korisnika i plovila. Sve ovo je zahvaljujući njihovim neverovatnim karakteristikama.

Zašto su BOSS MARINE audio sistemi za plovila najbolji izbor za vas?

Neverovatne karakteristike BOSS MARINE audio sistema razlog su njihove velike popularnosti među iskusnim, ali i manje iskusnim nautičarima, koji žele da svoje plovilo opreme najkvalitetnijim zvučnicima.

BOSS MRWT69 zvučnik predstavlja četvorosmerni zvučnik zatvorenog sistema, sa Mylar konusom srednjeg raspona po zvučniku. Poseduje gumeni okvir i vodootporan je, te će predstavljati jednostavno savršen dodatak vašem audio sistemu. Dolazi sa Fully Marinized etiketom, koja je garant vodootpornosti proizvoda. Visokokvalitetni, vodonepropusni materijali i specijalni UV premazi za plastične površine i zaštitu električnih sklopova štite zvučnike od loših vremenskih uslova, ali i od rđanja.

Kao dodatak audio sistemu na vašem plovilu može se naći i BOSS MR105 subwoofer . Kako bi vaš užitak na otvorenim površinama bio potpun, subwoofer nikako ne bi trebalo zaboraviti. On predstavlja potporu svakom audio sistemu.

Gde pronaći BOSS MARINE audio sisteme za plovila?

Prodavnica nautičke opreme Tehnonautika nudi vam najveći izbor audio sistema za plovila. Tako, kod nas možete pronaći i jedne od najkvalitetnijih stereo sistema – BOSS MARINE audio sisteme.

Osim toga, naš asortiman podrazumeva i ostale delove elektronike jednog plovila, ali i svu dodatnu nautičku opremu koja vam može zatrebati. Kod nas ćete pronaći plutajuće kanape za brod, bove, bokobrane, nosače štapa zastavice i ostalu palubnu opremu. Isto tako, čeka vas veliki izbor sigurnosne opreme – sigurnosnih prsluka, pojasava, kolutova za spasavanje.

BOSS MARINE audio sistemi za plovila

Posetite naš nautički online shop ili naš prodajni objekat u Beogradu. Čekamo vas!