Blog

Zašto vam je potreban prenosivi frižider za brod?

Prenosivi frižider za brod

Prenosivi frižider za brod predstavlja neophodnost i donosi osveženje sa sobom u toku vrelih letnjih dana.

Bilo da vaše pecanje na jezeru, reci ili moru ili kampovanje traje jedan ili nedelju dana, možete dobiti zagarantovanu svežinu hrane i pića uz najbolji nautički, prenosivi frižider. Zvuči neverovatno, zar ne?

Korišćenje prenosnih brodskih frižidera je u suštini kao da možete da ponesete svoju ostavu bilo gde sa sobom. Ukratko – život iz snova svakog nautičara.

Pri kupovini ovih uređaja, neophodno je voditi računa o nekoliko važnih stvari. Pre svega, potrebno je da birate kvalitetne modele, koji će vaše namirnice ili piće dugo vremena držati hladnim. Zatim je neophodno da se uverite da frižider poseduje patrone koje je moguće zalediti. I poslednja, ali ne manje važna stvar prilikom kupovine prenosivog frižidera za brod o kojoj bi trebalo voditi računa svakako je sama zapremina. Većina nautičara odlučiće se za veću zapreminu, naročito ako ne isplovljavaju sami, već u društvu.

I dok na tržištu možete pronaći verzije koje poseduju određeni izvor električne energije, za osobe koje na otvorenim vodama borave radi rekreacije, klasični frižideri sasvim su zadovoljavajuće rešenje. Oni su kompaktni, efikasni i ekološki svestan izbor.

Prenosivi frižider za brod

Zbog čega bi pred letnju sezonu plovidbe trebalo da razmislite o nabavci prenosivog frižidera za brod otkrivamo vam u narednim redovima.

Prenosivi frižider za brod bez električne funkcije – Zaboravite na hlađenje pića ledom!

Kupovina leda verovatno nije prva stvar koja bi vam pala na pamet kada krećete u avanturu brodom. Međutim, ako ne posedujete prenosivi frižider za brod, led će vam itekako biti potreban svaki put kada poželite da se zabavite na svom plovilu uz društvo prijatelja. Dakle, on predstavlja dodatan trošak, na koji sasvim sigurno niste računali.

Kako biste održali piće ili hranu hladnim, nabavite prenosivi hladnjak za brod. Prenosive verzije ovog uređaja bez električne funkcije i dalje mogu efikasno ohladiti i održati hladnoću vaših napitaka dugo vremena. Zbog toga predstavljaju idealnu opciju kada su jednodnevni izleti sa porodicom ili prijateljima u pitanju. Ne zaboravite da ponesete kompaktni frižider sa sobom kada planirate da se bavite sportovima na vodi. Vodeni sportovi smatraju se ekstremnim sportovima, te će vam hladno osveženje sasvim sigurno prijati nakon bavljenja istim.

Na kraju krajeva, prenosivi frižideri su isplativ izbor. Zaboravite na kupovinu leda, posuda za led i slično. Nakon određenog vremena, vaš prenosivi frižider otplatiće samog sebe!

Prenosivi frižideri za plovila i dugotrajnost

Ono što je posebno privlačno kada su prenosivi frižideri u pitanju jeste njihova dugotrajnost. Kada ga jednom kupite, budite sigurni da će vam trajati dugi niz godina. Naravno, vodeći računa o njegovom pravilnom održavanju.

Oni ne zahtevaju posebnu negu, upotrebu skupih sredstava za čišćenje i održavanje. Prema tome, može ih održavati bilo ko, bilo kada i bilo gde. Dovoljno je da ga, nakon svake upotrebe, detaljno prebrišete vlažnom mikrofiber krpom, kako spolja, tako i iznutra. Ukoliko je dodatno zaprljan, koristite blaga sredstva za čišćenje, kako biste se rešili fleka.

Patrone koje obično dolaze sa ovim uređajem potrebno je zalediti nekoliko sati pre polaska, kako bi hladile vaše namirnice duže i efikasnije. Dakle, ovo je jedini aspekt koji ne bi trebalo da zaboravite.

Uz naše savete, vaš prenosivi frižider za plovni objekat može trajati i nekoliko decenija. Stoga, savetujemo da svoj novac uložite u kvalitetan nautički frižider.

Prenosivi frižider za brod

U asortimanu nautičke prodavnice Tehnonautika možete pronaći vrhunske prenosive frižidere različitih zapremina. Najpopularnije su verzije od 48 litara ili od 80 litara. U zavisnosti od vaših potreba, birajte i zapreminu frižidera. U našoj ponudi možete pronaći i ugradne frižidere, kompaktnih dimenzija, zadovoljavajuće zapremine i vrhunskih performansi.

Za više informacija o proizvodima iz naše ponude, bilo da se radi o palubnoj, zaštitnoj ili sigurnosnoj opremi za plovidbu, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju. Posetite nas na dobro poznatoj adresi ili poručite svoje proizvode putem našeg web shop-a.