Nautika

Čamci sa kabinom – Opremite ih na pravi način!

čamci sa kabinom Tehnonautika 1

Čamci sa kabinom imaju mnogo pogodnosti da ćete prosto poželeti da posedujete jedan ovakav model.

Spremni za nadogradnju svog plovila? Onda pročitajte u nastavku zašto su baš čamci sa kabinom pravi izbor za vas!

Ako već neko vreme imate svoj (omiljeni) čamac i razmišljate o nadogradnji – kako biste dobili veći i udobniji čamac – možda se pitate da li se to isplati.

Da li se komfor i brojne pogodnosti koje dobijate opremanjem svog čamca isplate? Naravno!

Život na vodi zaista može da bude pravi hedonizam. Kažu da voda opušta i eliminiše stres – kojem smo svi tako puno izloženi. Ako na to dodamo još i super udoban i komforan čamac sa kabinom – vašem opuštanju nema kraja!

Da li ste spremni da uplovite u novu avanturu ili vam je vaš trenutni čamac dovoljan? Ovde smo da vam kažemo da čamci sa kabinom imaju neverovatne prednosti.

Čamci sa kabinom – Skrivanje od vremenskih uslova i veća udobnost!

Prvo i najvažnije, kabina vam omogućava da predahnete od vremenskih uslova. Bez obzira na to da li je izuzetno vruć dan bez vetra ili želite da se malo sakrijete od kiše i vetra – čamci sa kabinom vam omogućavaju da zakoračite u komforno i bezbedno okruženje.

čamci sa kabinom Tehnonautika 2

Doživljaj kao da ste u svojoj dnevnoj sobi dok plovite zaista nema cenu.

Čamci sa kabinom – Preskočite prenoćišta dok ste na dužoj plovidbi  

Spremate se za dužu plovidbu i razmišljate o tome gde biste mogli da prenoćite? Nemojte više da razmišljate – jer kabina će postati vaše omiljeno prenoćište!

U većini čamaca sa kabinom može da spava najmanje dve osobe – ali naravno da postoje opcije koje mogu da prime i celu porodicu. To znači da tokom duže plovidbe ne morate da brinete o smeštaju na kopnu.

Kada imate čamac sa kabinom – izleti na vodi od po nekoliko dana postaju vaša omiljena aktivnost! Super vest – hoteli vam neće biti potrebni!

Kompletno kupatilo na čamcu – Vaš komfor tokom plovidbe nema cenu!

Mnogi čamci imaju prenosni tuš i toalet, ali ako u svom čamcu nemate kabinu – pogodnosti koje kupatilo sa sobom nosi su prilično onemogućene. Prenosive opcije delova kupatila ipak mogu da vam “završe“ posao ako već nemate pravo kupatilo na čamcu. Potražite hemijski toalet ili električni toalet za plovila.

Međutim, čamci sa kabinom vam omogućavaju da uživate u kupatilu u punoj veličini, sa pravim lavaboom i tušem! Tako da, dok ste na dužoj plovidbi – imate sve što vam je potrebno da možete odlično da funkcionišete.

Uživajte u sveže spremljenim oborcima koje ste pripremili na svom čamcu!

Ne postoji ništa uzbudljivije poput ulova ribe dok ste na čamcu – a zatim njenog čišćenja i pripremanja u pavoj kuhinji koja se nalazi u kabini! Većina čamaca s kabinom ima prilično veliku kuhinju, koja vam omogućava da pripremite obroke dok plovite. Takođe možete da smestite i zamrzivač i frižider za čuvanje hrane.

Zabavite se uz ugrađene televizore i zvučne sisteme

Kada je vreme za opuštanje, možete samo da uđete u kabinu svog čamca, sednete na svoj kauč ili stolicu i uživate u zabavi! Imaćete osećaj kao da ste u plutajućoj luksuznoj hotelskoj sobi – i možete se odmoriti dok uživate u omiljenim emisijama, filmovima ili muzici.

čamci sa kabinom Tehnonautika 3

Vaš čamac postaje vaša kuća – tu nema dileme.

Samo vodite računa o tome da instalacije na čamcu budu dobre i sigurne!

Tehnonautika vam obezbeđuje vrhunsku nautičku opremu!

Čamci sa kabinom mogu da vam pruže pravi mali raj dok ste na vodi. Slobodno možemo reći – hedonizam se penje na viši nivo! Međutim, bilo koji čamac da imate – sa kabinom ili bez nje – jasno vam je da morate redovno i pravilno da ga održavate. Održavanje čamca ne može da se zamisli bez odgovarajuće nautičke opreme.

Tehnonautika, kao najbolja prodavnica nautičke opreme u Beogradu, može da vam obezbedi svu neophodnu opremu za vaša plovila. Ono što izdvaja naše proizvode jesu kvalitet i dugotrajnost.

Naša misija je da omogućimo svojim kupcima da dožive udobnost i bezbednost dok su na vodi – a to mogu samo uz pomoć odgovarajuće opreme. Želimo da naša oprema za plovila bude dostupna svima – zato smo vam obezbedili najpovoljnije cene.

U našoj prodavnici nautičke opreme možete pronaći svu moguću opremu i delove za plovila, kao i palubnu opremu. Ne zaboravite i na bezbednost tokom plovidbe – pa potražite najkvalitetniju sigurnosnu opremu za plovidbu baš kod nas.

Naravno, znamo da cenite estetiku i komfor – pa smo vam obezbedili i opremu za ulepšavanje plovila. Posetite naš web-shop kad god poželite u toku dana i obavite kupovinu on-line putem. Ukoliko biste želeli uživo da vidite nautičku opremu koju želite da kupite – slobodno nas posetite u Zemunu, ulica je Kej Oslobođenja 23.

U međuvremenu možete da nas kontaktirate – a mi ćemo vam dati savete za najbolju kupovinu.

Dobar čamac = dobro opremljen čamac!

1 thoughts on “Čamci sa kabinom – Opremite ih na pravi način!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *