Nautika

Nautički online šop – Sve za vašu komfornu i bezbednu plovidbu na jednom mestu!

nautički online shop Tehnonautika 1

Nautički online shop ili nautička online prodavnica predstavlja idealno mesto za sve moreplovce koji žele da nabave najkvalitetniju plovidbenu opremu. Kupovina nautičke opreme putem interneta je brza, pristupačna svima, sigurna i isplativa.

Iako sada „nije na snazi“ aktivna sezona plvoljenja, zbog zime, to ne znači da treba da zapostavite svoj brod, čamac, jahtu, jedrilicu ili bilo koje drugo plovilo. Premda, ako znate šta radite i ako održavate svoje plovilo zimi, onda plovidba po hladnom vremenu takođe može biti užitak za pamćenje. No, većina nautičara u zimskom periodu donosi odluku da izvuče plovilo iz vode, čekajući prijatnije vremenske i temperaturne prilike za plovidbu.

U tom smislu, bitno je i da van sezone počnete sa laganim pripremama plovila. Odnosno, počnite da razmišljate o opremi koju biste najradije nabavili za svog „drugara na vodi“. Svesni smo da je ceo svet, kao i Srbiju, zahvatila pandemija korona virusa, zbog čega su nošenje maski, ograničeno radno vreme trgovinskih objekata, kao socijalna/fizička distanca postali naša svakodnevica.

Saznajte više o plovidbi tokom korona virusa

Međutim, za prave nautičare neće postojati „prepreke“ u vidu opremanja plovila. Nautički online šop Tehnonautike vam omogućava da kupite nautičku opremu u bilo koje vreme i bilo gde da se nalazite!

Nautički online shop – Najbolja oprema za besprekornu plovidbu

Jedna od najvažnijih stvari za svakog nautičara dok plovi jeste da uživa na vodi u svakom pogledu. Da bi to bilo ostvarivo, neophodno je da vam kvalitet plovidbe uvek bude na najvišem nivou. Zahvaljujući nautičkom online šopu, kupovina i prodaja kvalitetne nautičke opreme nikada nisu bili jednostavniji!

Da bi vaše plovilo bilo „postojano“ u luci, potrebno je da imate kvalitetne nautičke kanape i bitve. Drugim rečima, ovo su obavezni „alati“ vašeg plovila koji služe za sigurno vezivanje. Pored njih, tu su i vinčevi/vitla za plovila koji, pored sidrenja, značajno pomažu u procesu učvršćivanja plovila za luku ili drugi objekat. Nautički online shop vam nudi i vrhunske bokobrane i bove, koji maksimalno štite vaše plovilo od mehaničkih udaraca prilikom prispeća u pristanište.

nautički online shop Tehnonautika 2

Jedan od najvažnijh delova nautičke opreme, koji možete kupiti putem interneta, svakako su creva za plovilo (creva za vodu, creva za gorivo, za izduv i ventilaciju). Ono što vas još čeka u nautičkom online šopu jeste i sav neophodni asortiman električnih instalacija. Tu, pre svega, govorimo, prekidačima i utičnicima, sijalicama, kutijama za akumulatore, razvodnim elektro tablama i slično.

Ukoliko ste ljubitelj noćne plovidbe, potrebno je da imate i odgovarajuće osvetljenje na plovilu. Dakle, putem interneta možete kupiti navigacione uređaje, signalizaciona svetla, i sve drugo što vam je potrebno za spoljno i unutrašnje osvetljenje.

Kupujte sigurno i plovite sigurno! 

Sigurnost na vodi uvek je bila i ostaće priroritet prilikom svake plobidbe. Jer, boravak na vodi može biti onoliko kvalitetan koliko je boravak na sȃmom plovilu bezbedan. Nautički online shop Tehnonautike nudi vam proverenu i vrhunsku sigurnosnu nautičku opremu.

Bez obzira na to putujete li sami ili sa prijatejima, svaki član posade mora uz sebe da ima spremnu sigurnosnu opremu za spasavanje preživljavanje. Ovde pre svega mislimo na sigurnosne pojaseve i sigurnosne prsluke koje svako plovilo treba da poseduje. Pored toga, u najopremljenijem i najsavremenijem nautičkom online šopu možete pronaći plutajuće uže za spasavanje. Tu je i tuba za spasavanje, kao i odgovarajući plutajući kanapi sa plastičnim prstenom. Bez seta prve pomoći zaista ne treba isplovljavati, nevezano za to da li ćete prevaliti duži ili kraći plovni put.

Važan deo sigurnosne nautičke opreme koja čuva vas, ali i vaše plovilo, kada želite da se zaustavite jeste i oprema za sidrenje. Kao što već vetrovatno znate, ova oprema ne podrazumeva samo njen glavni deo – sidro, već i brojne druge komponente. To su, između ostalog, lanci za sidrenje (sidrenjak), vrtilice, amortizeri, uvodnici sidra, vinčevi. Sve ovo, ali i mnogo više od toga, možete kupiti putem interneta u nautičkom online shopu.

Relevantan deo sigurnosne nautičke opreme čine i pomenuta navigaciono-signalizaciona svetla. Ali, pored njih, veoma je važno da imate i odgovarajuću navigaciono-zvučnu signalizaciju. U tom smislu, nećete pogrešiti ako svoje plovilo opremite sirenama i trubama.

Nautički online shop – Neka vaše plovilo blista! 

Kada počne da se približava sezona plovljenja, znajte da je to idealno vreme da počnete da razmišljate ne samo o funkcionalnosti, već i o estetici svog plovila. Kada su eksterijer i enterijer vašeg plovila vizuelno dopadljivi, vaše plovilo će privlaćiti znatiželjne poglede. Samim tim, mnogi će i želeti da budu deo vaše „nautičke ekspedicije“. Tačnije, poželeće da se nađu i provozaju na plovilu sa vama, što svakom vlasniku plovila laska.

nautički online shop Tehnonautika 3

Drugim rečima, za kompletan ugođaj na plovilu, neophodno je da nabavite i adekvatnu palubnu opremu, koja predstavlja deo celokupne nautičke opreme. U ovaj deo opreme, između ostalog, ulaze sedišta, stolovi i stolice, merdevine za plovila i gazišta, volani, prozori, revizije i lufteri. Tu su i odgovarajući držači-ostave, vesla i čaklje, kao i zastave, nosači zastava i vetrokazi.

Ujedno, da biste ulepšali svoje plovilo i učinili ga atraktivnijim na prvi pogled, moraćete da se pozabavite i njegovim farbanjem. Za ovu izuzetno učinkovitu proceduru, biće vam potrebna odgovarajuća boja za čamce, antialgini, sredstva za poliranje i voskiranje, kao i drugi potrebni premazi i namazi. Ali, pre nego što prisupite nanošenju boje, morate i da očistite plovilo od svih prljavština i nečistoća. U tom smislu, nautički online shop nudi vam kompletnu i jedinstvenu kozmetiku za plovila.

Prema tome, ukoliko želite da vaše plovilo blista u svakom pogledu, u nautičkom online šopu ćete pronaći sve što vam je neophodno od opreme za ulepšavanje plovila.

Tehnonautika – Najkvalitetnija nautička oprema na jednom mestu 

Naravno, sve ovo predstavlja samo delić celokupne ponude prodavnice nautičke opreme u Beogradu – Tehnonautike. Između ostalog, putem interneta možete nabaviti kaljužnu pumpu i ulje za vanbrodske motore. Drugim rečima, možete nabaviti opremu za vodovod i sanitarije za vaše plovilo. Naravno, tu su i cerade i prekrivke za plovila.

U nautičkom online šopu čeka vas i oprema za sve vrste čamaca (drveni, plastični, čamci od stakloplastike, aluminijumski, gumeni…). Zaista sve na jednom mestu. Zato, ako želite da se vaše plovilo kreće bez ikakvih problema na reci, moru ili jezeru, onda je nautički onlline shop Tehnonautike jedino pravo mesto za vas! Gorenavedeni delovi nautičke opreme deo su najbogatijeg nautičkog asortimana u Srbiji. Nudimo vam, po najpristupačnijim cenama u zemlji, nautičke proizvode od međunarodno priznatih nautičkih proizvođača. To su BOSS, LALIZAS, OSCULATI, TECNOSEAL, RAVENOL, DENSO, MOTOMARINE, TREM, itd.

Celokupnu paletu naših proizvoda možete pronaći u našoj jedinstvenoj web prodavnici. To znači da kupovinu u svakom trenutku, 24/7, možete izvršiti online putem. Isporuka na kućnu adresu kupca biće obavljena u najbržem mogućem roku. Naš cilj jeste da velikom ponudom i kvalitetnom online uslugom zadovoljimo potrebe svih naših kupaca. Pogledajte i koji su svi naši proizvodi na AKCIJI!

Tehnonautika je mesto najinovativnijih i kompletnih nautičkih rešenja. Posetite naš nautički online shop i opremite svoje plovilo na najbolji način!

1 thoughts on “Nautički online šop – Sve za vašu komfornu i bezbednu plovidbu na jednom mestu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *